MindCoach4You en JuRstijl

Nieuwe huisstijl geeft energie en plezier

Bron: JuRstijl (https://www.jurstijl.nl/pg-26484-7-73644/pagina/home.html)

Door de jaren heen komt JuRstijl toch een veel enthousiaste mensen en nieuwe disciplines tegen in diverse markten. MindCoach4You, een bedrijf gevestigd in Schagen, met als doelstelling ’de vrouwen die midden in het leven staan, zich willen ontwikkelen en vooruit willen’. Daar herkent JuRstijl zich helemaal in, buiten het vrouw zijn dan…  

Huisstijl

Een nieuwe stijl, een JuRstijl, daar was Judith Waij (https://www.mindcoach4you.nl/pg-25269-7-127619/pagina/over_mij.html), coach van MC4Y aan toe! Een nieuw logo als basis voor de uitstraling, drukwerk en digitale kanalen!

De doelgroep is helder! 

”…Werkende vrouwen/moeders tussen de 30 en 50 jaar die zich overbelast voelen…”

Enige voorkeur voor kleurstellingwas er al. Dat is lekker want dan heb je meteen een richting. Groen en roze, frisheid en harmonie met resulterend beter laten presteren vanuit een begeleidende rol. 

Een nieuwe huisstijl moet groeien. Feeling krijgen met de klant en de werkzaamheden eromheen. Er zijn uiteindelijk heel wat factoren die samen moeten komen en kloppen. 

Lettertype
Het juiste lettertype, is erg belangrijk binnen een huisstijl. Het is niet ’kies maar een mooi lettertje’. Er komt meer bij kijken. Het gevoel en geheel moet passen bij je complete grafische vormgeving. Ook bij MC4Y is daar goed op gelet. Een mooi strakke letter met een brede familie in zich en toch de uiteinden mooi rond weglopend.

Beeldmerk en woordmerk
Het woordmerk [lettertype grafisch opgemaakt] is bovenstaand benoemd maar dan is er ook het beeldmerk. Samen hoort het ’balans’ te hebben. Het centrum… De disciplines komen erin terug. Een gehurkte vrouw, de doelgroep, in volledige balans > het resultaat van MC4Y!  


Website & Social Media
Naast de visitekaartjes mochten ook de website, Facebook en LinkedIn de uitstraling dragen. De website (https://www.mindcoach4you.nl/pg-25269-7-127611/pagina/mindcoach4you.html) heeft een frisse en overzichtelijke ’look’ gekregen! Helder zijn de programma’s die MC4Y ontwikkelt en begeleid met daarbij de mogelijkheden voor het downloaden van zogenaamde ’whitepapers’ voor Xtra tips en informatie.

Een mooie opdracht! 

”JuRgen heeft mijn ideeën en wensen goed omgezet naar dit fantastische ontwerp. Er was een zeer prettige en vlotte samenwerking. JuRgen heeft verstand van zaken en komt met goede ideeën en oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en krijg veel positieve reacties.

- Judith Waij”


Bezoek de site eens en/of volg MindCoach4You via haar kanalen.


”MindCoach4You helpt je je stress, overbelasting of burn-out aan te pakken”

 

Meer MC4Y:
// MC4Y - Facebook (https://www.facebook.com/MindCoach4You-320636107967832/)
// MC4Y - LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/judith-woortman/)

MindCoach4You-website-SM-2 MindCoach4You-website-SM-2
MindCoach4You-LG-v1-3 MindCoach4You-LG-v1-3